De Nederland Bloeit wielerploeg met als boegbeeld Marianne Vos, tekende onlangs een samenwerkingsverband met Cyclon International.

Behalve voor de producten van Cyclon Bike Care is ook gekozen voor Sportsblam, waarvan Ccyclon ook de Nederlandse distributeur is. De samenwerking tussen Nederland Bloeit en Cyclon Bike Care zal leiden tot sportieve topprestaties, daar zijn ploegleider Jeroen Blijlevens en directeur van Cyclon Bike Care Leen Boers van overtuigd.  “Er is steeds meer professionele aandacht voor goed onderhoud van de fiets. De producten van Cyclon Bike Care hebben een goede werking en dat verschil merk je!”, zegt Jeroen Blijlevens.

“Fietsonderhoud verdient een vaste plek in het professionele sportbeleid. Achter de schermen wordt veel gebruik gemaakt van Cyclon Bike Care omdat daar veel voordeel mee te behalen is. Ondanks dat is fietsonderhoud tot nu toe een ondergeschoven kindje gebleven. Met dit samenwerkingsverband willen we nogmaals het voordeel benadrukken dat met een goed gereinigde en gesmeerde fiets behaald kan worden. Als ook de topsportsters van Nederland Bloeit kiezen voor  Cyclon Bike Care spreekt dat voor zich”, zegt Leen Boers.

De dames van Nederland Bloeit gebruiken ook de Sportsbalm Muscle Care Series, dat zowel voor sporter als recreant spieren beschermt tegen blessures, prestaties verbetert en herstel bevordert. De producten worden ontwikkeld door wetenschappers in samenwerking met topsporters. Door de continue testen die uitgevoerd worden door topsporters kan de kwaliteit van Sportsbalm gegarandeerd worden. Hiervan maken de dames van Nederland Bloeit dankbaar gebruik.

Tijdens de presentatie van de Nederland Bloeit dameswielerploeg werden de ambities voor dit jaar en 2012 nader toegelicht. “Wij zijn de tweede ploeg van de wereld en willen de beste worden. Daarnaast ligt de focus op de Olympische Spelen 2012 en op het winnen van de ploegentijdrit tijdens het WK op de weg,” aldus de gedreven ploegleider Jeroen Blijlevens, zelf oud professional. Met 63 eerste plaatsen in het seizoen 2010 is de wielerploeg Nederland Bloeit verreweg de meest succesvolle dameswielerploeg ter wereld. Ook het nieuwe seizoen brengt al weer grote successen, zoals de wereldtitels van Marianne Vos (foto) in het cyclocross en op de baan, en de leiderspositie van Annemiek van Vleuten in de stand voor de wereldbeker.

Bron: vakblad Fietsmarkt

Cyclon fietsonderhoud