Rooth Wielersport Hilversum verkoopt ook FUJI fietsen. Of u nu een professioneel wielrenner, sportieve mountainbiker of recreatieve toerrijder bent, met een FUJI fiets rijdt u altijd comfortabel naar de finish.

FUJI is gebouwd op 3 pijlers: kracht, traditie en vakmanschap

Carlos Sastre won het algemeen klassement van de Tour de France, Juan Jose Cobo zegevierde in de zware, bergachtige Ronde van Spanje (Vuelta). Zij reden tijdens de topprestatie een FUJI fiets. Een allround fiets waarmee u elke etappe aan kunt. Of u nu een professioneel wielrenner, sportieve mountainbiker of recreatieve toerrijder bent, met een FUJI fiets rijdt u altijd comfortabel naar de finish. U vindt een ruime collectie FUJI fietsen bij Rooth Wielersport Hilversum.

fuji race zwart

Kracht, traditie en vakmanschap

Het merk FUJI is opgericht in 1899 en vernoemd naar de berg Mount Fuji. In Japan is deze berg een symbool van kracht en veerkracht. Bij FUJI vinden ze een berg als obstakel de meeste uitdaging bieden voor een fietser, maar eenmaal boven levert het ook het grootste moment van glorie op. De top, dat is waar FUJI wil zijn. En dat zie je terug in de producten. De Japanse fietsfabrikant veroverde in de jaren 50 van de vorige eeuw de Amerikaanse markt en kreeg in de jaren 70 een hoofdgebouw in Philadelphia. FUJI is gebouwd op drie sterke pijlers: kracht, traditie en vakmanschap. Daarnaast heeft FUJI als filosofie dat het alleen producten maakt met de nieuwste technologie die aan de hoogste normen voldoen. FUJI biedt een compleet assortiment hoogwaardige fietsen in verschillende categorieën: triatlonfietsen, racefietsen, crossfietsen, mountainbikes, toerfietsen, cyclocrossfietsen en BMX-fietsen.

Het succes van het merk stoelt op de innovatieve ontwerpen en continue onderzoek naar verbeteringen en verfijningen. Het zorgt ervoor dat u hoge prestaties met een FUJI fiets kunt leveren, ongeacht op wat voor niveau of met welk doel u rijdt. Het fietsmerk heeft vele primeurs op zijn naam. FUJI leverde fietsen aan Japans eerste optreden op de Olympische Spelen in de jaren 20. Het merk was ook sponsor van het eerste Amerikaanse vrouwenraceteam in de jaren 70. FUJI behaalde sinds 1899 talloze overwinningen in alle disciplines van de wielersport over de hele wereld. Ook nu nog is het mondiale merk present en vooraan te zien tijdens de bekendste wielerwedstrijden als de Ronde van Italië, Ronde van Frankrijk en Ronde van Spanje.